UP NHM PHN Tutor Result 2022

By | August 3, 2022
Advertisement

Download Mobile App 

UP NHM PHN Tutor Result 2022

(Department of Medical Health & Family Welfare, Uttar Pradesh)

Post Name – UP NHM Public Health Nurse PHN Tutor Recruitment 2022 Result

SarkariResultSearch.com

Important Dates :

• Result Declared – 03.August.2022

Vacancy Details

• Post Name – UP NHM Public Health Nurse PHN Tutor Recruitment 2022 Result

• Number of Post – 228 Post

Status of Result

Available

Name of the Examination

Written Examination

Download Mobile App 

Advertisements



How to Download Result

Download Whatsapp GB Status Saver App

Instructions for Downloading the UP NHM PHN Tutor Result 2022 :

1. In order to download the Result of UP PHN Tutor candidates have to go to the important link provided below in the link section.

2. After getting the link candidates have to open the link of the Result.

3. Candidates will be than redirected to a new page of candidate’s login details.

4. Candidates have to fill their following details in the provided space or box:-

a) Registration Number
b) Date of Birth
c) Password
d) And mentioned Captcha Code

5. After filling all the detail correctly candidates have to click on Login/Submit Tab.

6. After that candidates will be able to download their Result of UP Staff Nurse.

7. Candidates can also download their Result through the official Website of National Health Mission, Uttar Pradesh.

Download Whatsapp GB Status Saver App

Advertisements



Download Mobile App 

Important Links

Download Result

Click Here

Apply Online

Click Here

Download Official Notification

Click Here

Join Our  Telegram Channel

Click Here

Official Website

Click Here

प्रश्न 1 : UP NHM PHN Tutor 2022 का रिजल्ट कब जारी हुआ ?
उत्तर :
UP NHM PHN Tutor 2022 का रिजल्ट 03 अगस्त 2022 को जारी की गयी।

 

प्रश्न 2 : UP NHM PHN Tutor भर्ती 2022 की आधिकारिक अधिसूचना कब जारी की गयी थी?
उत्तर :
UP NHM PHN Tutor भर्ती 2022 की आधिकारिक अधिसूचना 06 जुलाई 2022 को जारी की गयी थी।

 

प्रश्न 3 : UP NHM PHN Tutor भर्ती 2021 के लिए ऑनलाइन आवेदन कब से कब की जाएगी?
उत्तर : UP NHM PHN Tutor भर्ती 2021 के लिए आवेदन 06 से 20 जुलाई 2022 तक की गई थी|

 

प्रश्न 4 : UP NHM PHN Tutor भर्ती 2022 के लिए शैक्षणिक योग्यता क्या हैं?
उत्तर : UP NHM PHN Tutor भर्ती 2022 के लिए शैक्षणिक योग्यता उम्मीदवारों के पास किसी भी मान्यता प्राप्त विश्वविद्यालय से डिप्लोमा (जीएनएम) या बीएससी (नर्सिंग) होना चाहिए और यूपी स्टेट नर्सिंग काउंसिल से पंजीकरण होना चाहिए।

 

प्रश्न 5 : UP NHM PHN Tutor 2022 कितने पदों के लिए आयोजित की गयी हैं?
उत्तर : UP NHM PHN Tutor 2022 228 पदों के लिए आयोजित की गयी हैं|

 

प्रश्न 6 : UP NHM PHN Tutor 2022 के लिए आवश्यक आयु सीमा क्या है?
उत्तर : UP NHM PHN Tutor 2022 के लिए आवेदन करने के लिए, उम्मीदवार की आयु 18 से 40 वर्ष होनी चाहिए।

 

प्रश्न 7 : UP NHM PHN Tutor 2022 ऑनलाइन फॉर्म कैसे लागू करें?
उत्तर :
• UP NHM की आधिकारिक वेबसाइट खोलें
• रिक्रूटमेंट / करियर सेक्शन में जाएं
• अधिसूचना / विज्ञापन पढ़ें
• फिर अप्लाई ऑनलाइन बटन पर क्लिक करें
• सभी आवश्यक विवरण भरें
• यदि आवश्यक हो तो आवेदन शुल्क का भुगतान करें
• सबमिट बटन पर क्लिक करें और भविष्य के संदर्भ के लिए प्रिंट आउट ले लें।

 

प्रश्न 8 : UP NHM PHN Tutor 2022 के बारे में सभी जानकारी कहां से प्राप्त कर सकते हैं?
उत्तर : UP NHM PHN Tutor 2022 के बारे में सभी जानकारी SarkariResultSearch.com पर प्राप्त कर सकते हैं। तो, नियमित अपडेट के लिए हमारे साथ जुड़े रहें।

Bank Jobs

  • Agneveer Bank Bharti 2022 : अब बैंकों में अग्निवीर की बंपर भर्तियां
  • IBPS PO XII Online Form 2022 (6432 Post)
  • CCBL Bank Probationary Officer, Associates Online Form 2022
  • IBPS CRP Clerk XII Online Form 2022 (6035 Post)
  • IDBI Bank Specialist Officer SO Online Form 2022
  • Bank of Baroda Specialist Officer Online Form 2022
  • IBPS RRB XI Online Form 2022 (8106 Post)
  • Railway Jobs

  • Railway Group D 2022 : Phase-2 परीक्षा तिथि हुआ जारी
  • Rail Kaushal Vikas Yojna RKVY Online Form 2022
  • Railway RRC NCR Apprentice Online Form 2022
  • Railway ICF Trade Apprentice Online Form 2022
  • Railway RRC NFR Apprentice Online Form 2022 (5636 Post)
  • Railway SECR Apprentice Online Form 2022
  • Railway RRC WR Apprentice Online Form 2022 – Start